Birçok reklam filminde oynayan şimdilerde ise Star Tv?de hafta sonu geceleri stap-up gösterisi yapan Hayrettin Zirve Üniversitesi Sinema Televizyon Kulubü?nün konuğuydu. 4 günde 4 etkinlik kapsamında üniversiteye gelen Hayrettin etkinliğin son konuğu oldu.

Zirve Üniversitesi Konferans Salonunda öğrencilerle biraraya gelen Hayrettin gördüğü kalabalık karşısında şaşırdı. Salonda ayakta kalanların bile olduğunu görünce ?Yeni açılan bir üniversitede bu kadar öğrenci olması beni şaşırttı? dedi. İlginin büyük olduğu söyleşide öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Hayrettin, yaptığı espirilerle salondakilerin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Söyleşisinde ara ara yapmış olduğu skeçlerden görüntüleri de paylaşan Hayrettin, aldığı sorularda programının takip edildiğini ve bu durumdan çok memnun olduğunu ifade etti.

Gösterinin ardından katılımından dolayı çini hediye edilen Hayrettin gördüğü ilgiden memnun kaldığını ve Zirve Üniversitesi?ne tekrar gelmek istediğini söyledi.  Söyleşinin ardından öğrenciler Hayrettin ile fotoğraf çektirebilmek için adeta yarıştılar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın