MOTED, MOTODER ve BİSED’ in desteği ile düzenlenen Eurasia Moto Bike Expo (Motorsiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı) 3. kez kapılarını açıyor.

Fuarın açılışı 24 Şubat günü saat 13.00?de Maliye Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek tarafından yapılacak.

Eurasia Moto Bike Expo Yeşilköy, İstanbul fuar merkezinde ki 9-10-11 nolu salonlarında ziyaretçileri ile buluşacak. Fuar geçen seneye oranla yüzde 33?lük bir genişleme kaydetti. 2010 yılında 60846 kişinin ziyaret ettiği fuarda katılımcı kuruluş sayısı 109?iken 3. Eurasia Moto Bike Expo Fuarında 145 firma katılımcı olarak yer alıyor ve 80 bin?in üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Bu yıl ki fuarda dünya devi markalar bir araya geliyor. Harley Davidson, Suziki, Honda, BMV, Yamaha, Salcano, Vespa, KTM, Ducati yeni modellerin lansmanı bu fuarda yapılacak. Dünya pazarında yer alan ve ülkemizin gururu olan markalarda fuarda yerlerini alacaklar.

Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergileneceği stantlar yer alacak.

Öte yandan 2011 yılı motosiklet ve bisiklet sezonun açılışı, MOTED, MOTODER ve BİSED’ in desteğiyle düzenlenecek olan Eurasia Moto Bike Expo Fuarı’nda gerçekleşecek. Eurasia Moto Bike Expo fuarı süresinde birçok etkinlik gerçekleştirecek. Biri bayan üç kişilik Becman Stuntix Madness Show timi etkinlikler arasında yer alacak. Nagy ?Becman? Béla, KTM 990 Super Duke marka Motoru ile korkusuz gösteriler sergileyen motosikleti ile etkinler arasında yer alacak. Fuarın açık olduğu her günde farklı etkinliklerde yer alacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın