Yemek çeki sektöründe online ödeme sistemi pazarını yaratan Global Payment ?in altyapısını kullanarak WinWin ödeme sistemi yemek sektöründe hızlı ve kolay ödeme sistemi hizmetini veriyor. İlk olarak Anadolu?nun çeşitli illerinde faaliyete geçen WinWin 2010 yılı içinde büyük bir yatırım yaparak büyük şehirler ve çevresinde hızla yaygınlaşmaya başladı. Genç bir kadro ile faaliyete geçen şirket 90 kişiden kadrodan oluşuyor. Global Payment?ın altyapısını kullanan WinWin, yurt çapında 97 bin kullanıcıya hizmet veriyor.

WinWin girdiği devlet ve özel şirket ihalelerinden başarı ile çıkıyor. Bu nedenle WinWin sisteminden 8 bin 500 kamu çalışanı yararlanıyor. Bunların içinde en büyük hacimle Bursa Büyük Şehir Belediyesi dikkat çekiyor. WinWin ?den yararlanan diğer kamu kuruluşları ise şunlar; Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi, İzmir Bornova Belediyesi, İzmir ESOT, Çeşme Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Trabzon Belediyesi, Antalya Büyük Şehir Belediyesi, Manavgat Belediyesi, Yalova Belediyesi, İSFALTA.Ş., Ziraat Hayat Emeklilik Denizbank, Bilişim A.Ş.,Ziraat Yatırım A.Ş., Edirne Büyük Şehir Belediyesi, Van Belediyesi, Şırnak Belediyesi.

WinWin ?in 2011 yılı içindeki hedefini ise şirketin genel müdürü Harun Beraha, ?Global Payment genç kadrosu ile aktif büyüme hızına sahip bir şirket. 2010 da yüzde 20?lik bir büyüme sağladık ve 45 milyon lira ciro yaptık. 2011 de ise hedefimiz yüzde 65 oranında büyüme olacak. WinWin ?in Türkiye?de ?Mobil Ödeme Sistemi Kültürü?nü yaymayı hedefleyen bir yapısı var. Ödeme sektörü pazarında yüzde 40 kamu, yüzde 60 özel sektör ağırlıklı paya sahibiz. Kamudaki pazar payımız ise yüzde 70?e ulaşıyor. WinWin? in geçerli olduğu 25 bin üye işyeri var. 2011?de bu sayıyı üçe katlayacağız? diye açıkladı.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın