Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisine desteğini, İstanbul Kuyumcular Odası ile imzaladığı protokol ile sürdürüyor.

İş Bankası ve İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) arasındaki işbirliği, İş Bankası Ticari Bankacılık Pazarlama Müdürü Sezai Sevgin ile İKO Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kameroğlu tarafından 14 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Kuyumcular Odası?nda imzalanan protokol ile hayata geçirildi.

İmza töreninde, İş Bankası Ticari Bankacılık Satış Bölüm Müdürü Feray Demir, Ticari Bankacılık Ürün Bölüm Müdürü Burak Seyrek, Ticari Bankacılık Satış Bölümü Avcılar Bölge Müdürü Metin Aydıngüneş, Kuyumcukent Şubesi Müdürü Mahperi Güven ve İstanbul Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundular.

Sezai Sevgin, imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, İş Bankası olarak İstanbul Kuyumcular Odası?yla imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade ederek Oda üyelerinin özel koşullarla başta Altın İşletme, Altın İhracat Kredisi, Kur Korumalı (Opsiyonlu) Döviz Kredisi, Ata Karnesi alımına yönelik teminat mektubu ürünlerinden yararlanabileceklerini, Kredili Ticari Mevduat Hesabı, POS gibi bankacılık ürünlerine ilaveten, İhracat Kredi Sigortası hizmetinin de protokol dâhilinde sunulduğunu belirtti.

Sevgin, İstanbul Kuyumcular Odası ile İş Bankası arasındaki işbirliğinin ilerleyen dönemlerde de artarak sürmesini arzu ettiklerini ifade etti.

İKO Başkanı Alaattin Kameroğlu da, Türkiye?nin en köklü bankalarından olan İş Bankası ile yapılan bu protokolü sektörün gelişimi için çok önemsediklerini belirtti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın