Hedef kitlesi villa sahipleri ve lüks konut üreticileri olan Villa Decor Fuarı, 31 Mart – 03 Nisan tarihleri arasında Demos Fuarcılık organizasyonu ile İstanbul Fuar Merkezi’nde dördüncü kez ziyaretçisiyle buluşuyor.

Organizasyonu gerçekleştiren Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan; “Dekorasyon konusunda son yıllarda gelişen teknolojiyle beraber ürün çeşitliliği ve kalitesinde çok fazla artış görülmektedir. Bu durum sektörde bulunan firmalara farklılık, yenilik ve kalite konusunda rekabeti de beraberinde getirmektedir.Yeni bir villa aldınız ya da var olan villanızı dekore etmek istiyorsanız Villa Dekor Fuarını mutlaka ziyaret etmelisiniz” diye konuştu.

Villa Decor Fuarı’nda A plus dekorasyon malzemeleri ve iç mimari ürünler tanıtılacak. Fuara sadece villa sahiplerinin değil lüks villa konutları inşa eden firma temsilcilerinin de katılması bekleniyor. Ülkemizin en büyük inşaat firmalarının katıldığı fuarda anahtar teslimi prefabrik villa üreticilerinin yanı sıra; çelik kapı, ahşap yapı, akıllı ev sistemleri, zemin kaplama, ahşap yapı grubu, prefabrik yapılar, iç ve dış dekorasyon,enerji elemanları, mobilya dekorasyon, çadır firmaları, bahçe ve peyzaj, çevre düzenleme gibi bir çok firma ve katılımcının yanı sıra uygulamacı firmalar da fuarda yerini alacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın