Akaryakıt sektörünün en beğenilen ve lider markası Shell, yeni yılın ilk kampanyasıyla müşterilerine fayda sunmaya devam ediyor. Shell ? Yapı Kredi Bankası kampanyası kapsamında; World üyesi Shell istasyonlarından Worldcard ile farklı günlerde 4 kez ve tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt alımı yapan herkes, 40 TL akaryakıt indirimine sahip olacak. Kampanya, 1 Şubat ? 14 Mart 2011 tarihleri arasında geçerli olacak.

Müşteri odaklı uygulamaları ile akaryakıt sektöründeki tartışmasız liderliğini pekiştirmeyi amaçlayan Shell & Turcas Petrol A.Ş., bu hedefi doğrultusunda yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 1 Şubat ? 14 Mart tarihleri arasında geçerli olacak Shell ? Yapı Kredi Bankası işbirliği kapsamında; Worldcard ile farklı günlerde 4 kez ve tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt alımı yapan müşteriler, 40 TL akaryakıt indirimi kazanacak. Kampanya, World üyesi Shell istasyonlarında geçerli olacak.

Shell & Turcas Petrol A.Ş Pazarlama Müdürü Pınar Mavituna; işbirliğine yönelik yaptığı açıklamada, şirket olarak değişen pazar koşullarında tüketicinin ihtiyaçlarını tespit edip onlara hep en yüksek faydayı sunmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Kampanya kapsamında kurallara uygun farklı günlerde tek seferde 4 adet 100 TL alım yapan müşterilere  15 – 25 Mart 2011 tarihleri arasında World üyesi Shell istasyonlarından minimum 40 TL akaryakıt alımı yaptıkları takdirde 31 Mart?ta kredi kartlarına 40 TL indirim yansıtılacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın