Yalın düşünce kültürünün Türkiye’deki temsilcisi Yalın Enstitü Derneği tarafından düzenlenen “Ürün ve İnsan Değer Akışlarını Birleştirme” semineri, 28 Nisan 2011 tarihinde, Taksim Elit World Otel’de olacak. İnsan ve Organizasyon Kalitesi Merkezi (CQPO) İcra Direktörü ve Kentucky Üniversitesi eğitmenlerinden Michael Hoseus’un vereceği seminer, çalışanların ve ürünlerin değer akışlarını ortak paydada buluşturmaya yönelik ipuçları sunacak.

Toyota Motor’da 13 yıl süreyle insan kaynakları ile üretimin giderek artan ilişkisini geliştirmek için çalışan Michael Hoseus, halen tüm dünyada şirketlerin üst yönetimleri ve insan kaynakları yöneticilerine eğitimler veriyor. Hoseus, eğitimlerinde kaliteli insan değer akışının üretim değer akışına nasıl bağlandığına odaklanıyor.

Hoseus, 28 Nisan’da, İstanbul’da, yalın felsefeye dayalı olarak çalışanların günlük problemlerin çözümünden sürekli iyileştirme çalışmalarına katılımına kadar çeşitli yetkinliklerinin nasıl artırılabileceğini anlatacak.  Öte yandan sürdürülebilir bir “yalın kültür” için gerekli alt yapıyı sağlayan ve yalın dönüşümü hızlandıran “ürün” ve “insan” değer akışlarının nasıl entegre biçimde yönetileceğini gösterecek. Örnek vakalar paylaşacak.

Katılımcılar güçlü bir problem çözme ve sürekli iyileştirilebilir bir çalışma sisteminin nasıl kurulacağını ve sürdürülebilir bir şekilde nasıl yürütüleceğini, bu aşamada neleri değiştirmeye, geliştirmeye ihtiyaç duyduklarını öğrenmiş olacaklar.

Seminer, insan kaynakları yöneticileri başta olmak üzere, genel müdürler, yöneticiler ve Yalın Felsefeyi benimsemek isteyen her türlü çalışana hitap edecek şekilde programlandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın