Sınırlı kaynakları etkin kullanmak isteyen işletmeler için kilit kavram; verimlilik. Günümüzün işletmeleri; kaynaklarını etkin kullanamama nedeni olarak dışsal etkiler aramadan, kendi içinde işleyişlerini durmaksızın gözden geçirmek durumundalar. Kayıplar nerelerden kaynaklanıyorsa oraya ilaç olacak çözümleri üretecek olan da işletmelerin bizzat kendisi… Rekabet gücünü korumak ve artırmak amacıyla, personelin sürekli eğitimi her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Glasshouse Türkiye de bu bilinçle; stresten kaynaklı kayıpları önlemek amacıyla ekibi için 2011’in ilk kurumiçi eğitimini gerçekleştirdi.

Glasshouse Türkiye ekibi için düzenlenen ?Stres Altında Verimlilik ve Motivasyon? eğitimi; yaşam koçluğu da yapan Dr. Murat Bilgili tarafından; Kemerburgaz Mountrain Tesisleri?nde verildi.

Strese karşı uygulamalı dayanıklık eğitimi

Uygulama ağırlıklı olarak yürütülen eğitimde GlassHouse ekibine, strese karşı dayanıklılığı artırmak için iş ve özel yaşamlarında yaşadıkları kaygı, stres ve genel anlamda duyguların farkında olma, kontrol etme, kişisel ve kurumsal hedefler için olumlu yönlendirebilmede ihtiyaç duyulacak bilgi ve beceriler sunuldu. Eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikaları dağıtıldı.

Glasshouse Türkiye Genel Müdürü Emre Pekar, ekip olarak 2011 yılına böyle bir eğitimle başlamış olmaktan memnun olduklarını ve önümüzdeki aylarda da bu tip eğitim ve aktivitelere devam edeceklerini ifade etti:

?2010 bizim için olumlu birçok değişimin hızlı bir şekilde yaşandığı bir sene oldu. Ekip üyelerimiz geçtiğimiz senenin son aylarında düzenlediğimiz Paintball Turnuvası?ndan büyük bir keyif almıştı. Yeni seneye de yine farklı bir aktiviteyle başlamak istediğimiz için, ekip üyelerinin kişisel gelişimlerine de bir katkı sağlayacak bu eğitimi düzenledik. Ekip üyelerimizden bu konuda da olumlu geri dönüşler aldık.  Bundan sonraki dönemde de farklı aktivitelerde bir araya geleceğiz.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın