Dünyanın önde gelen veri depolama ve veri yönetimi çözümleri şirketi NetApp, global bir eğitim kurumu niteliğinde olan NetApp University?yi Türkiye?deki iş ortakları ile buluşturuyor.

Dünyada global bir eğitim kurumu olarak faaliyet gösteren NetApp University, son kullanıcıları, iş ortaklarını ve şirket çalışanlarını NetApp veri depolama teknolojileri ve çözümleri ile ilgili eğitmek, birer NetApp profosyoneli olmalarını sağlamak amacıyla kuruldu. NetApp University, ?NetApp Professional Services Certified Partner Program? kapsamında gerekli olan bilgi ve uygulama becerisini kazandırmayı amaçlıyor ve NetApp dünyasındaki profesyonellere yol haritaları, kariyerlerinde gerekli olan bilgi ve tecrübeyi sağlıyor.

İş ortaklarının eğitim programlarına oldukça ilgi gösterdiğini dile getiren NetApp Türkiye Kanal Müdürü Soner Cesur sözlerine şu şekilde devam ediyor:

“İstanbul?da gerçekleşecek olan NetApp University eğitim programı bizler ve iş ortaklarımız için oldukça önemli. Amacımız iş ortaklarımıza yatırım yaparak onlara yeni iş alanları yaratabilmek ve maksimum verimi alabilmelerini sağlamak. NetApp University tarafından atanan sertifikalı eğitmenlerin vereceği bu eğitim sonrası, iş ortaklarımız alanlarında uzman birer profesyonel olacaklar. Türkiye BT pazarına değer sağladığını düşündüğümüz bu ve benzeri programlar ile iş ortakları ekosistemimizin uzmanlıklarını arttırmaya devam edeceğiz.?

Tüm veri depolama merkezi bileşenlerini yönetebilmek hedefiyle tasarlanan bu eğitimler gerçek hayat senaryolarına dayanıyor. 17-21 Ocak, 24-28 Ocak, 1 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan programlar için tüm iş ortakları NetApp Türkiye?ye ön kayıt yaptırabilecekler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın