Mardin Savur ilçesi Sürgücü İlköğretim Okulu Bilişim Sınıfı açıldı. Bilişim sınıfının açılış töreninde Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, Güneydoğu?nun eğitim düzeyini yükseltmek için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu söyledi. MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan da MÜSİAD Gençlik Kurulu olarak amaçlarının gençler arasında bilişim bilincini oluşturmak olduğunu belirtti.

MÜSİAD Gençlik Kurulu tarafından ?Eğitime Bir Destek de Sizden Olsun? sloganı ile yola çıkılarak gerçekleştirilen Mardin İli Savur İlçesi Sürgücü İlköğretim Okulu Bilişim Sınıfı açıldı.

Bilişim sınıfının açılış törenine Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan, MÜSİAD Sektör Kurulları Başkanı Hikmet Köse, Sürgücü Belediye Başkanı Fikri Ökmen, Savur İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aslan, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Kazım Aksoy, MÜSİAD Gençlik Kurulu Sektör Kurulu Başkanı Serkan Aksoy katıldı.

Açılış töreninde konuşan Savur Kaymakamı Vehbi Bakır, Güneydoğu?nun eğitim düzeyini yükseltmek için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu söyledi.

Hep sorunları konuştuklarını ifade eden Bakır, ?Sorunları konuşurken de çözüm üretmiyoruz. MÜSİAD bu örnek davranışı ile bilişim sorununa el atmıştır. Köylere, okullara yol yapmak ne kadar önemli ise, bundan sonrasını da önemsemek gerekir? dedi

MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Fatih Uysan da MÜSİAD Gençlik Kurulu olarak amaçlarının gençler arasında bilişim bilincini oluşturmak olduğunu söyledi. Uysan, gelecek nesillere de güzel bir miras bırakmak istediklerini vurgulayarak, ?Oluşturulan bilişim sınıfının Sürgücü halkı ve öğrencileri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada başarılı olan öğrencileri İstanbul?da misafir etmek istiyoruz? dedi.

Kalkınmanın yolu eğitim ve bilişimden geçtiğini belirten MÜSİAD Sektör Kurulu Başkanı Hikmet Köse ise, MÜSİAD olarak eğitime ve bilişime çok önem verdiklerini ifade etti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın