“Değer Akışı Haritalama” eğitimi, üretim dışı süreçlerde yapılan çeşitli israfların nasıl tespit edilebileceğini, beklemelerin, tekrarların nasıl önlenebileceğini gösterecek. Yalın Enstitü Derneği tarafından düzenlenen eğitim, 29 Ocak 2010’da gerçekleştirilecek.

Japon iş felsefesi “yalın yönetim”in Türkiye’deki uygulayıcısı Yalın Enstitü Derneği’nin düzenlediği “İş Süreçlerinde Değer Akışı Haritalama” eğitimi, 29 Ocak 2011’de, Taksim Elit World Otel’de olacak.

Eğitimde, yalın dönüşüm projelerinde ağırlıklı olarak üretim sürecini haritalamak için kullanılan Değer Akış Haritalama Tekniği’nin, üretim dışı süreçlerde nasıl uygulanacağı anlatılacak. Bu alanda ulusal ve uluslararası arenada pek çok proje deneyimine sahip Yalın Enstitü Derneği danışmanlarından Ülkü Kulaç’ın vereceği eğitimde, değer yaratan ve yaratmayan işlerin birbirinden nasıl ayrılabileceği gösterilecek. Bu yolla israfları tespit etme, beklemeler, tekrarlar ve gereksiz bürokrasinin önüne geçme adına katılımcılara önemli bilgiler sağlayacak eğitim, bir tam gün sürecek.

Eğitim, şirket sahiplerinin, orta-üst düzey yöneticilerin ve süreç iyileştirme çalışmalarında yer alacak çalışanların katılımına yönelik olarak programlandı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın