Baskı teknolojileri uzmanı Epson, Stylus Pro 7890 ve 9890 geniş format yazıcıları ile profesyonel fotoğrafçıların sanat eserlerini hayatın gerçek renklerinde basıyor. Yüksek çözünürlüğü muhteşem renk seçenekleri ile birleştiren Epson Stylus Pro 7890 (24 inç/61 cm) ve Epson Stylus Pro 9890 (44 inç/111.8 cm) saatte 40m²?ye ulaşan baskı hızı ile hem fotoğraf hem de reklam baskılarında mükemmel sonuçlara ulaşıyor.

Resim temizleme özelliğine sahip TFP yazıcı kafası, geliştirilmiş nokta kalitesi ile Stylus Pro 7890 ve 9890, toplam 8 renkten oluşan UltraChrome K3 ve Vivid Magenta mürekkep seti kombinasyonu ile baskıları labaratuvar kalitesinin üzerine taşıyor. Yazıcıların bir diğer önemli özelliği ise kafa değişimine ihtiyaç duymaması ve kalın materyale çıkış alınmasına imkan tanıması.

Pürüzsüz ton aralığı ve doğala yakın gri tonlarıyla yüksek renk çeşitliliğine sahip Stylus Pro 7890 ve 9890 standart bir fotoğrafta siyahın; mat, açık ve çok açık tonlarında yüksek kontrastlara sahip ton aralığını kullanarak, geliştirilmiş gri dengesiyle göze çarpan siyah ve beyaz renkler elde ediyor. Siyah mürekkeplerin bu kombinasyonu aynı zamanda açık ve koyu alanlarda görülebilir bir fark olmayan üniform yüzey görünümü sayesinde baskıların bronzlaşmasının da önüne geçiyor. Stylus Pro 7890 ve 9890 aynı zamanda hangi ışık altında bakılırsa bakılsın gri tonların tutumlu ve uyumlu olacağının güvencesini veriyor ve bu sayede metamerizm?i azaltmış oluyor.

İsteğe bağlı eklenebilen bir özellik olan SpectroProofer, farklı medya kullanımında, özellikle ICC profil oluşumunda, baskı sorgulama sonuçlarında deneme bandı ve renk kartelası ölçümünde istikrarlı, tekrar edilebilir renk ölçüsü garanti ediyor. Epson Türkiye Pro Grafik Kanal Müdürü Çağdaş Sevgen Stylus Pro 7890 ve 9890 hakkında şunları söylüyor: ?Stylus Pro 7890 ve 9890 sadece birinci sınıf renk baskısı değil aynı zamanda ürün verimliliğinde de büyük gelişmeler sunuyor. Yazıcılar, Epson otomatik damla algılama sisteminden aldığı yardımla tıkanmış nozulları herhangi bir müdahale olmaksızın düzeltiyor ve bu sayede de yüksek verim sağlıyor. Her iki yazıcı da fotoğraf ve siyah mat mürekkepler taşıyor ve içerisinde yerleşik olarak bulunan ve çark sistemi ile işleyen bıçak, baskıların kolaylıkla ve temiz bir şekilde kesilmesini sağlıyor. Supply handling özelliği ise bobin kâğıtlarının anında çaba sarf etmeden değişmesini sağlıyor. Bu gibi özellikler müşterilerimizin para ve zaman kaybının önüne geçerek önemli avantajlar sağlamalarının yolunu açıyor.?

Genel özellikler

>> İstikrarlı tonlama elde etmek için geniş renk seçeneği

>> Vivid Magenta mürekkep seti ile 8 renkten oluşan UltraChrome K3

>> İstikrarlı ve tekrar edilebilir renk ölçümü için isteğe bağlı olarak SpectroProofer

>> TFP yazıcı kafası

>> Saatte 40m² baskı hızı

>> Otomatik damla algılama sistemi ile tıkanmış nozulları fark edip düzeltiyor

>> Fotoğraf ve mat mürekkepler aynı anda taşınıyor ve otomatik olarak mürekkep seçiyor

>> Çark bıçaklı ve supply handling ile bobin kâğıtları saniyede çaba harcamadan değişiyor

>> 2.5 inçlik renkli LCD ekran

>> Digigraphie belgesiyle güzel sanat baskılarını kopyalama

>> ?Enerji Yıldızı? özelliği ile elektrik tüketimini azaltarak elektrik faturasını düşürüyor.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın