Yeniden yapılanma sürecini yönetebilmek amacıyla yazılım arayışı sürecine giren Cemile Store bayi, şube ve yeni oluşturulacak franchise ağını ve bu network?ün bütünü arasındaki iş akışlarını merkezi olarak yönetebilmek için Workcube’ü tercih etti. Cemile Store yöneticileri, Workcube’ün B2B ve B2C portalleri ile yüzde 100 entegre satış, sipariş, müşteri memnuniyeti, ürün yönetimi alanındaki gelişmiş iş fonksiyonları ve geri bildirim özellikleri ile yeni örgütlenmelerini destekleyecek olmasının da son kararı almalarında yardımcı olduğunu belirtti.

Proje kapsamında Cemile’nin sahip olduğu 10.000’in üzerinde ürün çeşidi sahada, bayilerde ve franchise işletmelerde online olarak izlenebilir hale gelecek, sipariş, satış ve tahsilat süreçlerinin gerçek zamanlı olarak izlenebilmesi ve yönetilmesi sağlanacak. Workcube’ün sahip olduğu yetkilendirme, onay mekanizması ve diğer süreç yönetimi fonksiyonları ile Cemile’nin yeni dönemdeki iş süreçlerinde denetlenebilir ve ölçülebilir bir yapı oluşturulması da projenin hedefleri arasında.

Proje ile ayrıca Cemile Store’da iş süreçlerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiş olan iPad, iPhone gibi yeni nesil smart cihazların, Workcube’ün web tabanlı altyapısı ile tam uyumlu çalışması sağlanarak saha ekiplerinin verimliliği arttırılacak.

Projenin can alıcı bir diğer aşamasında ise Cemile Store’un online satış mağazası ve bayi, franchise portali Workcube B2B ve B2C yönetimi fonksiyonları ile hayata geçirilecek. Cemile Online Store ve B2B portalinde kullanılacak olan online sipariş ve satış, online katalog, fiyat ve aksiyon yönetimi, ürün tanıtımı gibi fonksiyonlar yine Cemile’nin Workcube üzerinde kullanmaya başlayacağı fatura, çek, senet, kredi kartları gibi finansal modüller, ürün yönetimi ve CRM modülleri ile yüzde 100 konsolide bir şekilde çalışacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın