ING Bank, yaklaşan yeni yıl öncesinde müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla Yeni Yıl Paketi hazırladı. Kredi Butik ihtiyaç kredisi paketleri kapsamında müşteriler yüzde 0,65?ten başlayan düşük faiz oranı, 60 aya varan vade seçenekleri ve sabit masrafla, 100.000 TL?ye kadar kredi kullanabilecek.

Ayrıca yine Kredi Butik paketlerinde kredilerini masraf ödemeden kullanmak isteyen müşteriler için yüzde 0,99 faiz oranından başlayan kredi seçenekleri bulunuyor.

Kredi Butik paketleri ile akılcı çözümler sunan ING Bank, yenilediği Kredi Butik paketleri ve Kredi Butik Yeniyıl Paketi ile müşterilerine hem yeni kredi kullanma imkanı sunuyor hem de www.ingbank.com.tr adresinden ve ING Bank şubelerinden yapılan ING Kredi Tasarruf Testi ile müşterilerine mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını transfer edip, uygun faiz ve ödeme koşullarından yararlanma şansı veriyor.

ING Kredi Tasarruf Testi ile müşteriler mevcut ve yeni alacakları tüm kredileri tek bir planda toplayıp, masrafsız Kredi Butik paketleri ile diledikleri takdirde tüm taksit ödemelerine bir, iki ya da üç ay sonra başlayabiliyorlar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın