Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ve Eczacıbaşı önderliğinde 2003 yılında kurulan E-GÜVEN elektronik ortamda belgelerini saklamak, iş ortaklarıyla ve müşterileriyle paylaşmak isteyen şirketlere güvenli bir çözüm sunuyor: Brainloop. Bu sistemi kullanan şirketler gerek şirket içindeki çalışanlarla gerekse de zaman dilimi ve kıta fark etmeksizin coğrafi olarak uzak alanlarda çalışanlarla etkili bir biçimde belge paylaşabiliyor ve anında işbirliği sağlayabiliyor. Brainloop aynı zamanda casusluğa ve bilgi sızdırmaya karşı da koruma sağlıyor.

Web tabanlı bir uygulama olması nedeniyle kullanımı için herhangi bir cihaz ya da yazılım gerektirmeyen Brainloop kolay kurulumu ve fazla sayıda dokümanı kolaylıkla paylaşabilme imkanı sunmasının yanı sıra yüksek esneklik ve anında ulaşım kolaylığına sahip olmasıyla da biliniyor. Kullanımı kolay ara yüzüyle kullanıcıya zamandan tasarruf etme olanağı ve verimlilik sağlıyor. Güvenli belge alışverişini sağlayan Brainloop uygulamasına e-imza ile giriş yapılabiliyor. Böylece elektronik imzalı dokümanlar da Brainloop Secure Dataroom?larda (kritik dosyaların saklandığı yüksek güvenlikli sanal  veri odaları) en üst derecede güvenlikle paylaşılabiliyor.

Küreselleşmeyle birlikte iş süreçleri elektronik ortam üzerinden yönetilmeye başlanırken, etkili bir yönetim isteyen büyük şirketler Brainloop?u tercih ediyor. Brainloop kullanıcıları arasında dünya devi Microsoft, IKEA, BMW Group ve Fujitsu gibi şirketler yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın