Hız, rekabet, dostluk ve rekorlar ile ön plana çıkan ASUS 1156 Overclock Şampiyonası yarışmacılarının lider olabilme adına kıyasıya yarıştığı 8 hafta ile tüm overclock ve tweak düşkünlerinin büyük beğenisini kazanarak sona erdi.

Dünyanın her yerinden pek çok overclock yarışmacısı kendi ülke bayraklarını yükseltebilmek ve ödüllere ulaşabilmek için her hafta ayrı bir amaca ulaşmaya çalıştılar.

Çok eğlenceli geçen şampiyonaya katılanların kazanabilecekleri birçok değerli ödülün olması da ASUS 1156 Overclock Şampiyonası?nı rekabet ve rekorlar ile geçen bir şampiyona olmasını sağladı.

Her haftası ayrı bir çekişmeye sahne olan şampiyonada ipi göğüslemeye çalışan katılımcılar belirlenen amaca ulaşabilmek için ilginç teknikler deneyerek şampiyonaya ayrı bir görsel şölen eklediler. Sıvı azottan saç kurutma makinesine kadar ilginç ve ilgi çekici yöntemlerin kullanılması, şampiyonayı bir kez daha takip edilesi bir hale getirdi. Özellikle şampiyonanın 2. haftasında ?Brian? adlı kullanıcının kullanmış olduğu saç kurutma makinesi hafızalarda yer edindi. 7. haftanın galibi olan ?Erdem Olkun? ise grafik kartının hız değerini 8 puana kadar düşürerek inanılması güç bir rakama ulaşarak haftanın galibi oldu.

Her hafta ilk 2?ye giren yarışmacılara ödüllerin verildiği şampiyonada Türkiye?den 9 katılımcı değerli ödüller kazanarak isimlerini şampiyonaya yazdırdılar. 8 hafta sonunda 6 ülke şampiyonuna birbirinden özel tasarımları bulunan ASUS notebook ve netbooklar armağan edildi. Türkiye şampiyonu olan ?Brandybuck? isimli kullanıcı hız ve tasarımı ile ön plana çıkan ASUS K52JC kazandı.

Her hafta toplanılan puanlar ile şampiyonanın galibi olan İran?dan ExtremeOC, ASUS G51JX-3D kazanarak teknolojinin 3 boyutlu dünyasına girmiş oldu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın