Şık, sofistike ve modern erkeklerin vazgeçilmez markası olmaya aday Galvanni, sezonun en favori temalarından olan military teması ile askeri bir şıklık yakalıyor. Haki, bej, toprak tonları ve lacivert renkleri koleksiyonda sıklıkla kullanan Galvanni tasarımları ile fark yaratıyor

Kapaklı cepler, keskin yakalar ve military temasının vazgeçilmezi apoletlerle askeri bir görünüm yaratan Galvanni, koleksiyonunda kullandığı iri düğmeler ve askeri rütbeler ile ürünün gücünü ortaya çıkarıyor.

Askeri detayların yanı sıra, lüks barok desenler, hanedan nişanları ve alay motiflerini yeniden yorumlayan marka, özellikle gömlek koleksiyonunda bu aksesuarları kullanarak Galvanni erkeğinin şıklığını tamamlıyor.

Güçlü ve kendine güvenen erkeklerin favori markası olmaya aday Galvanni, 2010-2011 sonbahar-kış erkek koleksiyonunda bulunan military teması ile tüm erkekleri askeri şıklık yarışına sokuyor. Lüksü farklı detaylarda sunan Galvanni koleksiyonundaki özel tasarım modellerle kendinizi hem şık hem de rahat hissedeceksiniz!


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın