Telekomünikasyon hizmetleri alanında öncülüğünü devam ettiren Millenicom Türkiye, büyümeye devam ediyor. Halen 2.000.000?u aşkın bireysel kullanıcı ve 55.000?den fazla şirkete hizmet veren Millenicom, ülkemizin dört bir yanındaki iş ortakları aracılığıyla kaliteli ve profesyonel telekomünikasyon hizmeti sunuyor. Millenicom 2011 yılının sonuna dek, önümüzdeki 1,5 yıl içinde Türkiye?nin dört bir yanında 500 yeni iş ortaklığı oluşturarak 3.000 kişiye yeni istihdam olanağı yaratmayı hedefliyor. Millenicom?un iş ortakları ağını öncelikli olarak genişleteceği iller ise şu şekilde sıralanıyor: Adana, Ankara, Balıkesir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Malatya, Manisa, Samsun ve Trabzon.

İş ortakları 2 aşamalı model sayesinde kesintisiz gelir elde edecek

Millenicom, satış ve teknik eğitimin yanı sıra iş ortaklarına profesyonel saha desteği de temin ediyor. Millenicom, iş ortaklarının en yüksek geliri elde etmeleri için beraber yürüyen iki aşamalı gelir modeli kullanıyor. Birinci aşamada iş ortakları kazandırdıkları her yeni abone için belirli bir gelir sağlarken, ikinci aşamada bu abonelerin görüşme tutarları üzerinden komisyon elde ediyor. Böylece Millenicom İş Ortakları kesintisiz kazanç sağlıyor.

Millenicom Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Serdar Tarhan, telekom sektörünün önemli fırsatlar sunduğuna dikkat çekiyor: ?Millenicom olarak sunduğumuz hizmetlerin çerçevesi ve kullanıcılardan aldığımız talep her geçen gün genişliyor. Geniş çözüm yelpazemizi ülkenin dört bir köşesinde aynı kaliteyle sunmak için, telekom sektöründeki fırsatları değerlendirmeyi hedefleyen yeni iş ortaklarıyla birlikte çalışmaya hazırlanıyoruz. 1,5 yıllık geniş kapsamlı bir planımız var. 2011 yılı sonuna dek 500 yeni iş ortaklığı gerçekleştirerek ülke genelindeki iş ortağı sayımızı 850?ye çıkartacağız. Bu süre içerisinde aramıza katılacak yeni iş ortaklarımızla en az 3.000 yeni istihdam yaratmayı hedefliyoruz.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın