E-dönüşüm sürecini Workcube?ün insan kaynakları, üye (müşteri-tedarikçi), ürün, fiyat, stok yönetimi, satış, satın alma, finans ve muhasebe, bütçe gibi temel ERP iş fonksiyonlarıyla başlatan Ant Mühendislik, beraberinde Workcube‘ün kurum içi bilgi yayımını kolaylaştıran ve departmanlar arası kesintisiz bilgi paylaşımını sağlayan İntranet uygulamasını da kullanıma alacak.

Özellikle Workcube içerisinde yer alan iş akış yönetimi uygulamasının firmaları için çok önemli olduğunu söyleyen firma yetkilileri bu uygulama sayesinde iş süreçlerini kurumsal bir tabanda standartlaştıracaklarını belirtti.

Ant Mühendislik, ithalat operasyonlarını Workcube ile birlikte rahata kavuşturacak.Özellikle İthalat operasyonlarına büyük zaman ve insan kaynağı ayıran firma, Workcube ile birlikte kaynaklarını minimum seviyede tutarak tüm süreçlerini tek bir platformda kesintisiz izleyebilecek.

Vizyon Komünikasyon Workcube ERP projesi başladı

Öte yandan, komünikasyon ve bina kontrol sistemleri konusunda faaliyet gösteren ve tüm operasyonel sürecini farklı programlar kullanarak takip eden Vizyon Komünikasyon, tüm süreçlerini WEB tabanlı tek bir platformda daha güçlü, daha hızlı ve daha güvenli çözmek için Workcube‘ü tercih etti.

Firma; organizasyon ve rol planlama, intranet, müşteri ilişkileri yönetimi, satış yönetimi, satın alma sürecini tüm bileşenleri ile içeren tedarik zinciri yönetimi, proje bazlı operasyon, faturalama, finans ve muhasebe, servis ve web sitesi uygulamalarının tamamını Workcube‘de hayata geçirecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın