Ukrayna İzmir Konsolosluğu, Harkov Valiliği desteğiyle, Türk ihraç ürünlerinin tanıtımı, ihracatçı firmaların dış pazarlardaki etkinliklerinin artırılması, iki ülke iş çevreleri arasında yatırım ve işbirliği imkanlarının sağlanması amacıyla, ?Türkiye Ukrayna Ticaret Birliği ve İş Geliştirme Günü? etkinlikleri düzenledi.

Ukrayna İzmir Fahri Konsolosu Çetin Güvercin, 15 – 20 Aralık 2010 tarihleri arasında Ukrayna?ya yönelik düzenlenecek olan ?Türkiye Ukrayna Ticaret Birliği ve İş Geliştirme Günü? etkinliğine tarım, gıda, tekstil, otomotiv, mobilya, inşaat ve inşaat malzemeleri, gıda ürünleri, ev tekstili, kuaför ve kozmetik ekipmanları, halı ve yer döşemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılabileceğini açıkladı. Fahri Konsolos Çetin Güvercin, “İhracatçılarımız başta olmak üzere Ukrayna?ya ihracat yapan ve yapmak isteyen tüm firmalarımız ve birliklerimiz iş geliştirme gününe katılabileceklerdir” dedi.
Ukrayna’nın Harkov şehrinde Türk ve Ukraynalı işadamları arasında gerçekleştirilecek ikili görüşmelerde, iki ülke arasında işbirliği olanaklarının değerlendirileceğini belirten Çetin Güvercin, “Bu çerçevede ‘Türkiye Ukrayna Ticaret Birliği ve İş Geliştirme Günü’ etkinliğine katılmak isteyen firmalarımız, birliklerimiz ve kurumlarımız www.ukraynaizmir.com ve www.panelkozmetik.com.tr internet adreslerinde yer alan başvuru formunu en geç 15 Kasım 2010 Pazartesi günü mesai bitimine kadar eksiksiz doldurarak başvuru yapmaları ve ön kayıt bedellerini yatırmaları gerekmektedir. Sergilenmek ve satılmak üzere fuara gönderilecek ürün ve malzemelerin kolilenmiş halde son teslim tarihi ve kalan bakiyenin yatırılması ise 30 Kasım 2010 saat 15.00’e kadardır” diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın