Kuru boya, sulu boya ve pastel boyayı tek kalemde toplayan STABILO woody 3?ü bir arada, boyamayı ve denemeyi seven çocukların yanı sıra büyüklerin de beğenisini kazanıyor.

Her yaşta beğeni ile kullanılan birçok kalem sunan STABILO, şimdi de kuru boya, sulu boya ve pastel boya olarak kullanılabilen ?STABILO woody 3?ü bir arada? boya kalemini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Üç boya özelliğini aynı kalemde buluşturan STABILO woody; zengin renk seçeneği ile yalnızca kâğıt üzerinde değil, cam, metal ve deri gibi düz yüzeylerde de kullanılabiliyor. 18 renk seçeneği sunan kalem, renklerinin yoğunluğu ile güçlü kapatma özelliğine sahip. Kırılmaya karşı dayanıklı ve 8 kuru boya kalemi kalınlığındaki ucu ile STABILO woody, uzun ömürlü olmasının yanı sıra, aynı zamanda geniş yüzeyler için de ideal bir çözüm sunuyor.

Hafifçe bastırılarak kullanıldığında kuru boya özelliği gösteren ?STABILO woody 3?ü bir arada?, biraz daha bastırıldığında pastel boya olarak kullanılabiliyor. Su yardımıyla kullanıldığında da sulu boya özelliği gösteren kalem; hem özel kalemtıraşı ile birlikte 6?lı ve 10?lu paketler halinde, hem de tek tek tüketicilere sunuluyor.

STABILO Ürün Müdürü Özlem Günaydın konuyla ilgili olarak şunları söylüyor: ?STABILO woody 3?ü bir arada, çok yönlülüğü ile çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik bir boyama kalemi. Ayrıca kalın olması, çocuklara daha rahat tutuş sağlıyor; böylece çocuklar becerilerini daha rahat sergileyebiliyorlar. Ekstra kalın ucu sayesinde uzun ömürlü olması da aileler tarafından tercih edilmesini sağlıyor.?



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın