IdeaSoft ?Facebook Store uygulamasıyla ürünleriniz artık Facebook?ta satışta? sloganıyla sanal mağaza sahiplerine duyurduğu sosyal medya uygulaması Facebook Store?u tanıttı. Henüz ilk ayını doldurmamış olan bu yeni uygulama 1.569 aktif aylık kullanıcı sayısına çok kısa sürede ulaştı. Sosyal medyada yer almak isteyen sanal mağaza sahiplerinin ilgisini çekiyor.

Facebook Store uygulaması, IdeaSoft akıllı e-ticaret çözümlerini kullanan tüm sanal mağazalar uygulamayı basit üç aşamada uyarlayabiliyor. Kolayca Facebook mağazanızı oluşturabiliyor ve sanal mağazanızdaki ürünlerinizi satışa sunabiliyor. Facebook, artık IdeaSoft akıllı e-ticaret altyapı kullanıcıları için daha aktif bir pazarlama mecrası oluyor.

IdeaSoft, geliştirmiş olduğu facebook uygulaması ile Ideasoft Akıllı E-ticaret Çözümleri’ni kullanan müşterilerine sosyal medya da daha aktif rol oynamaları için çözümler sunarak satışlarını arttırmayı hedefliyor.

Türkiye de 2 bin 500?den fazla KOBİ?ye sanal mağazaya altyapı çözümü sunduklarını belirten Ideasoft Pazarlama & Satış Müdürü Fatih Çalışkan, 2013 senesine kadar Türkiye?de altyapısını sağladıkları sanal mağaza sayısını üç katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

IdeaSoft?un altyapı çözümleri sağladığı firmalar arasında TGRT, Eczacıbaşı, Doğadan, Dockers, Emsan, Sabancı Üniversitesi, Hunca Kozmetik, Panço Çocuk, Altınbaşak, Aymar, Golden Rose ve daha birçok marka da yer alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın