Kingston® Technology Company, Inc., Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology?e bağlı Flash bellek firması olan Kingston Digital Inc, 32 GB microSDHC Class 4 kartını satışa çıkardığını duyurdu.

Ultra geniş kapasiteli 32 GB microSDHC Kart, eğlence ve iş dünyasında Smartphone kullanımının günlük yaşama gün geçtikçe daha fazla entegre olmasıyla birlikte, taşınabilir depolama çözümlerini mükemmel bir çözüm haline getiriyor. ?Cep telefonları basit bir konuşma aracı olmaktan çıkıp, e-mailleşme, müzik dinleme gibi daha multifonksiyonel bir hale geldikçe ek depolama ihtiyacı da arttı? diyen Kingston Flash kart ürün yöneticisi Mike Kuppinger, ?Mobil telefonlar, bizler çocuklarımızın spor müsabakalarındaki resimlerini, özel kutlamaları veya tatil videolarımızı çekip sosyal paylaşım sitelerine yükledikçe, bu yüksek özellikli cihazlar sadece iletişim aracı olmaktan çıkıp çok daha fazlası haline gelmiştir. 32 GB?lik ek depolama aracı bu imkanları daha da arttırmaktadır? dedi.

Kingston?ın 32GB microSDHC kartıyla 29.000?e yakın fotoğraf, 6000?den fazla şarkı ve 2000 dakikalık video depolanabiliyor. Bu kart HTC Evo? 4G ve Shadow?; Motorola Droid? X; RIM (BlackBerry®) Bold? 9000 ve Samsung Instinct? (SPH-M800) gibi en yeni telefonlarda test edilip, kusursuz çalıştığı gözlemlenmiştir. SD ve miniSD uyumluluğu ile birden fazla cihazda kullanılabilir olması, bu kartın taşınabilirlik ve çok yönlülüğün tanımını bir adım öteye taşımıştır. Ayrıca Kingston 32GB microSDHC kartları daha elverişli veri transferleri yapılabilmesi için küçük USB okuyucular ile kullanıcılara sunulmaktadır. 32 GB microSDHC Class 4 ömür boyu garantilidir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın