Türkiye’nin lider güvenlik firması olan Pronet, kış aylarıyla birlikte artan yoğun yağış ve sel baskınlarına karşı herkesi önlem almaya çağırıyor. Zamanında müdahale edilemediği takdirde can ve mal kayıplarına sebep olan sel felaketi, elektronik güvenlik sistemleri yardımıyla ev ve iş yerlerinde meydana gelebilecek baskınlara engel olabiliyor. Her yıl milyarlarca liralık maddi kayba ve onlarca insanın yitirilmesine neden olan sel baskınları, Pronet?in Güvenlik Paketi yardımıyla etkisiz hale getiriliyor. Sel baskınlarını felakete dönüşmekten kurtaran Pronet, bunun en yakın örneğini ise geçtiğimiz hafta verdi. Ege bölgesinde yaşanan sel baskınları sırasında Pronet Güvenlik Sistemi kullanan birçok mekan, erkenden müdahale sayesinde can ve mal kayıplarından kurtulmuş oldu.

Ev ve iş yerlerine 5 aşamalı koruma

Pronet?in 5 korumalı Güvenlik Paketi, sunduğu çok yönlü koruma sayesinde ev ve iş yerlerini hırsızlık, su baskını, gaz kaçağı, yangın ve acil sağlık durumları gibi olası pek çok tehlikeye karşı güvenli hale getiriyor. Örneğin mekana izinsiz bir giriş olduğunda alarm devreye girerek dakikalar içinde güvenlik kuvvetlerinin yönlendirilmesi sağlanırken; tercihe göre sisteme eklenebilen su baskını, gaz ve duman dedektörleri sayesinde de sel baskınları, gaz kaçağı ve yangın gibi tehlikeler anında tespit edilerek, kurtarma ekiplerinin hızla mekana yönlendirilmesi mümkün oluyor. Pronet Güvenlik Paketi, hayati tehlike arz eden farklı durumlara karşı da konut ve iş yerlerini güvenli bir hale getiriyor. Ambulans ihtiyacı ve panik alarmı da bu unsurlar içerisinde yer alıyor. Böylece her türlü duruma karşı can ve mal güvenliği Pronet 5 korumalı güvenlik paketi sayesinde koruma altına alınmış oluyor.

Pronet 5 korumalı güvenlik paketi dahilinde sunulan Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi hizmeti ise aboneler için güvenlik unsurunu en üst seviyeye taşıyor. Herhangi bir olumsuz durumda mekandaki güvenlik sistemi, Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi?ne sinyal gönderiyor. Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi ise daha önce sistem sahibinden aldığı talimata göre, sistem sahibini, güvenlik güçlerini veya her ikisini birden arıyor ve kısa bir süre içerisinde olaya müdahale edilmesini sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın