Nokia, Türkiye?nin en sevilen markaları araştırmasında tüm telefon kategorisinde yüzde 71 ile açık ara birinci oldu.
Nokia, Ipsos KMG tarafından dijital dünyanın nabzını daha detaylı tutmak amacıyla tüketicilerin en sevdiği (aşık olduğu) dijital markaları öğrenmek üzere DigitalAge dergisi için gerçekleştirilen Digital Lovemarks 2010 Araştırması?nda cep telefonu kategorisinde yüzde 71 oranla en sevilen cep telefonu markası oldu.
Konuyla ilgili Nokia Türkiye Genel Müdürü Conor Pierce şunları söyledi: ?Nokia markası sosyal, yeniliklere açık, yaratıcı ve güvenilir bir karaktere sahip. Kullanıcılarımızla aramızda duygusal bir bağ kurabilmek ve hayatlarının bir parçası olabilmek, markamız için çok önemli. Mobil iletişimin geleceğine olan inanç doğrultusunda yaratılan Nokia markası, dünyanın her yerindeki kullanıcılar tarafından ?en doğru? vaatlerde bulunan marka olarak algılanıyor. Bu değerler ışığında yaptığımız istikrarlı marka iletişimi, Nokia markasını tüketiciler arasında en çok tercih edilen cep telefonu markası konumuna taşıyor. Bunların sonucunda da araştırma şirketi IPSOS KMG tarafından Digital Age için özel olarak gerçekleştirilen araştırmada Nokia markası, ?cep telefonları? genel kategorisinde yüzde 71 gibi yüksek bir oranla en sevilen marka olarak öne çıktı. Bu başarının arkasında Nokia markasının kalbinde yer alan ?Connecting People? sloganı ve insanları birbirleriyle bağlayabilmek için üretilen insancıl teknoloji çözümleri yatıyor.?
5 Temmuz ? 1 Ağustos 2010 tarihleri arasında 12 ilde 15-55 yaş arası kadın ve erkek 1163 kişi ile görüşülerek gerçekleştirilen araştırma kapsamında yer alan kategoriler şöyle sıralanıyor: Cep telefonu, GSM operatörü, havayolu şirketi, beyaz eşya, gazlı içecek, televizyon kanalı, fast food, otomotiv, banka, gazete, kredi kartı, giyim, ayakkabı, bilgisayar, mobilya, ev elektroniği, süpermarket, şampuan, online alışveriş siteleri ve deterjan.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın