Türk oyunu Çanak Okey, 140.000 aktif kullanıcı sayısına ulaşarak, dünyanın en etkin sosyal paylaşım platformu Facebook oyunları arasında ilk sıralarda yer almayı başardı.

Mynet?in, profesyonel Oyun Ekibi tarafından yoğun bir çalışmayla yarattığı ve Facebook platformunda çalışan ilk oyunu olan Mynet Çanak Okey ilk 10?da yer alan tek Türk oyunu oldu.

17.08.2010 tarihinde kullanıma açılan Çanak Okey, kısa bir sürede yoğun ilgi görerek aktif kullanıcı sayısını 140.000? e çıkardı. Mynet, her geçen gün hızla büyüyen Beta sürümlü Çanak Okey?i  geliştirme çalışmalarına da devam ediyor.

Kullanıcılar, ?en iyi, en yeni ve en sıradışı Okey oyunu? olan Mynet Çanak Okey? in eğlenceli dünyasında arkadaşlarıyla oynayıp, çanakta biriken büyük ödüllere ulaşma fırsatını yakalıyor.

Okey uygulamasını kullanarak yeni arkadaşlarla tanışıp, binlerce Çanak Okey hayranının arasına katılmak için tek yapılması gereken Facebook Mynet Çanak Okey sayfasındaki ?Uygulamaya Git? butonuna tıklamak… Kullanıcılar, bu işlemden sonra uygulamayı indirerek, dünyadaki milyonlarca kişiyle oyun oynamaya başlayabilirler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

One thought on “Türk oyunu Mynet Çanak Okey, Facebook’ta ilk 10’a girdi”

Bir yanıt yazın