Modern arıcılık ve arıcı dostu Temel Petek, 37 yıldır uzman kadrosuyla arıcılığın doğru, modern ve verimli biçimde yapılmasını sağlayarak arıcılık sektörüne ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor. Temel Petek, İstanbul ve Muğla?daki son teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde Türkiye?nin petek üretiminin yüzde 35 gerçekleştiriyor.

Modern arıcılık teknolojileri ve yılların deneyimi ile arıcılara hizmet veren Temel Petek, arıcıları bilinçlendirmek ve sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla veterinerlik fakülteleriyle birlikte yürüttüğü ortak bilimsel araştırmaları kitap broşür olarak yayınlayarak modern arıcılık sektörünün gelişmesine de katkı sağlıyor.

Temel Petek, vizyonu, hedefleri, yatırımları ve güçlü finansal yapısıyla, Türkiye’nin her bölgesine yayılan pazarlama ve satış ağı ile arıcılık sektörüne hizmet veriyor. Dünyanın bir çok ülkesine temel petek ihracatı gerçekleştiren Temel Petek, İngiltere, Fransa, Irak, Danimarka başta olmak üzere, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetlere ihracat yapıyor. 2011 yılı için pazar arayışlarını sürdüren, yeni pazarlara açılmayı hedefleyen Temel Petek özellikle Güney Amerika ve Güney Afrika pazarlarında söz sahibi olmayı hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın