Ülkemiz alternatif telekom sektörünün lideri Millenicom Türkiye, ISO 27001 sertifikası aldı. 2004 yılından beri telekomünikasyon alanında kaliteden ödün vermeden ekonomik hizmetler sunan Millenicom Türkiye böylece bilgi güvenliği sistemini aldığı sertifikayla belgeledi.

Millenicom Türkiye yaklaşık 1 yıldır sürdüğü çalışmalarla sistemsel, fiziksel ve personel güvenliğiyle ilgili uygulama ve kontrollerini geliştirerek hem ISO 27001 sertifikasını almaya hak kazandı hem de yapılanmasını güçlendirdi. Bilgi güvenliği kapsamında yapılan çalışmalarla personelinin farkındalığını artıran Millenicom Türkiye, tüm faaliyetlerinde kaliteden ödün vermeden ilermeye devam ediyor.

Millenicom Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Şevki Kuyulu, sistemlerinin güvenliğine yönelik yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti: ?Bu çalışmalar aracılığıyla güvenliğin yanı sıra kurumsal olarak verimliliğimiz de daha üst seviyeye yükseldi. Sektörümüze küresel çapta baktığınızda, nitelikli hizmet vermek için hayata geçirmeniz gereken bazı olmazsa olmazlar var. Uluslararası deneyime sahip bir kurum olarak bunları tabii ki yakından biliyor ve uyguluyoruz. ISO 27001 sertifikasını da bu çerçevede atılması gereken bir adım olarak görüyorduk. Bugün baktığımızda Millenicom Avrupa, Ortadoğu ve Afrika?nın en hızlı büyüyen telekom şirketleri arasında ilk sırada yer alıyor. Millenicom Türkiye?nin yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyanın en saygın alternatif operatörleri arasında yer almaya devam etmesi için gereken her türlü çalışmayı yapmayı sürdüreceğiz.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın