Boğaziçi Yazılım, üretim yazılımlarındaki son yeniliklerle, 12-17 Ekim tarihlerinde düzenlenecek TATEF 2010?a katılıyor. Şirket, ziyaretçilerini 2. Salon D208 no?lu stantta ağırlayacak.

1991 yılından beri üretim ve hizmet sektörüne sunduğu yazılım çözümleriyle pazar liderliğini sürdüren Boğaziçi Yazılım, 12-17 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi Cnrexpo?da gerçekleştirilecek TATEF 2010?a katılacak. 2. Salon D208 no?lu stantta yer alacak Boğaziçi Yazılım, ziyaretçilerine NX 7.5, Solid Edge ST2, Teamcenter 8 ve Tecnomatix ürünleri hakkında bilgi verecek. Yeni çıkan son sürüm NX 7.5 versiyonundaki önemli değişiklikleri; HD3D (Görsel Raporlama, Birleşme Kontrolü Araçları), Turbomachinery (Yeni Çok Eksenli Türbin Kanadı İşleme Modülü) ve Synchronous Modeling (Senkronize Modelleme) başlıkları altında ilk defa bu fuarda Türk firmalarına tanıtacak.

Bilgisayar destekli tasarım, imalat ve mühendislik uygulamaları alanında dünyanın önde gelen yazılımlarından NX, bir ürünün eskiz örneğinden bilgisayar yardımıyla üç boyutlu olarak modellenmesine, otomatik olarak teknik resminin çıkarılmasına, üzerinde mühendislik analizleri yapılmasına, kalıbının tasarımından imalatına kadar bütün süreçleri destekliyor. NX, dünya genelinde hemen hemen bütün sektörlerde kullanılmakta olup özellikle havacılık, otomotiv, savunma, makina, metal, plastik, beyaz eşya ve kalıp sanayilerinde lider ürün konumunda bulunuyor.

Sadece mekanik anlamda ürün tasarımı üzerine odaklanmış, pratik uygulamalara sahip, güçlü bir tasarım yazılımı olan Solid Edge, gelişmiş üç boyutlu parça modelleme, büyük ölçekli montaj tasarımları, güçlü teknik resim fonksiyonları, imalat yöntemlerine has özellikler içeren sac levha, plastik ve borulama uygulamalarıyla tasarımcıların işlerini kolaylaştırıyor.

Teamcenter, firma içinde farklı yapıdaki ürün bilgilerinin paylaşılarak, ürün ömrünün her aşamasında bu bilgilerin otomatik olarak kullanılmasını ve tasarımdan itibaren tüm mühendislik süreçlerinin yönetilmesini sağlıyor.

Bir fabrikanın üretim hatlarının ve süreçlerinin ayrıntılı bir biçimde tasarlanmasını sağlayan Tecnomatix, tasarımı yapılan ürünün üretilebilirliğini test ediyor, ürün ve üretim kaynakları arasında senkronizasyon sağlıyor, kolay ve hatasız üretim yapılmasını mümkün kılıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın