Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyasının yanı sıra birbirinden çekici kolonyalarıyla unutulmayacak bir bayram yaşatıyor. Parfümü ve görsel tasarımıyla kolonya tutkunlarının kalbini fetheden Özel Seri Klasik Limon Kolonyası misafirleriniz için de güzel bir ikram seçeneği oluşturuyor.
1923?ten beri Türkiye?nin en saygın kuruluşlarından biri olarak hizmet veren, köklü kolonya üreticisi Eyüp Sabri Tuncer, 14 çeşit kokuda kolonyaları ile bayramların vazgeçilmez kokusu olmayı sürdürüyor. Bayramlarda misafire kolonya ikram etme geleneğini, sunduğu birbirinden hoş kokularıyla daha da zenginleştiren Eyüp Sabri Tuncer, ayrıcalıklı bir kokuya sahip Özel Seri Klasik Limon Kolonyası ile gözlere de hitap ediyor.
Eyüp Sabri Tuncer?in gelenekselleşmiş limon kolonyası dışında en çok tercih edilen kolonyaları arasında ?Lavanta?, pudralı çiçeklerin dokunuşuyla açılan, gül, yasemin, ylang-ylangla devam eden, paçuli, hint çimeni, meşe yosunu ve vanilyayla son bulan dinlendirici, yatıştırıcı, afrodizyak bir etkiye sahip ?Paris Gecesi? yer alıyor. Zeki Müren?in de en sevdiği kolonyalardan olan ve yeşil yaprak kokularıyla açılan, gül, müge, su çiçekleriyle devam eden, hint çimeni, sandal ağacı ve tatlı misklerle son bulan romantik, antidepresan etkiye sahip, çiçeksi ve odunsu modern kokulu ?Hatıralar? kolonyası da tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.
Sunduğu doğanın taze nefesiyle bayramları özel kılan Özel Seri Klasik Limon Kolonyası ise şık tasarımlı şişe ve ambalajıyla ikramlarda göz dolduruyor. Kolonya tutkunları için ayrıcalıklı bir kokuya sahip bu doğal iksir, naturel içerikli esansiyel yağlar ile harmanlanarak üst notlarda limon ağacı ve yeşil yapraklarla açılıyor, kalp notundaki transparan çiçeklerle zenginleştirilerek, dip notta limon kabukları ile son buluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın