Software AG, SWIFT?in birlikte çalışabilirliğe yönelik en yüksek seviyeli sertifikasına sekizinci kez layık görüldü. webMethods SWIFT çözümleriyle dünya çapında 500?ü aşkın finans kuruluşuna hizmet veren şirket, SWIFT bağlantısı ve sistem entegrasyonu için kapsamlı destek sağlıyor.
Software AG, Bankalar Arası Küresel Telekomünikasyon Birliği (SWIFT) tarafından, birlikte çalışabilirliğe yönelik en yüksek seviyeli sertifikasyon olan SWIFTReady Financial EAI Label for 2010?a layık görüldü. 2010 yılı, şirketin bu sertifikasyona hak kazandığı sekizinci yıl.
Dünya genelinde finans kuruluşları, finansal veri iletişimi yapılmasını ve çok sayıda üçüncü tarafla birlikte hizmet vermeyi gerektiren kritik işlemler gerçekleştiriyor. Bu kuruluşların bilgi alışverişi için esnek ve güvenli bir ağa ihtiyacı oluyor. Software AG, sertifikalı SWIFT çözümüyle, finans kuruluşlarının mevcut sistemleri ve SWIFT ağı arasında bağlantı sağlıyor. Böylece, bu kuruluşların ödemeler, hisse senetleri, hazine ve ticari hizmetler gibi işlemleri optimize etmeleri mümkün oluyor.
Mevcut çözümlerle, arka ofis uygulamalarını bankacılık operasyonlarıyla entegre etmeye çalışan şirketler, ihtiyaç duydukları görünürlüğü ve esnekliği sağlayamayan entegrasyon çözümlerine ve teknolojilerine güvenmek zorunda kalıyor.
Software AG, webMethods SWIFT çözümleriyle, dünya çapında finans kuruluşlarına hizmet veriyor. Bu sertifikalı çözümler şunları sunuyor:
? SWIFT işlemlerini doğrudan iş sistemlerine bağlayacak entegre bir platform
? SWIFT ağına doğrudan bağlanabilmek için SWIFTNet FIN, Fileact ve Interact Services gibi mesajlaşma servislerine destek
? SWIFT for Corporates çözümüyle, banka harici kuruluşlar da dahil herhangi bir kuruluşu SWIFT ağına bağlama becerisi
Software AG Yönetim Kurulu Üyesi Ivo Totev, konu hakkında şunları söylüyor: ?Çözümlerimiz, finans sektöründeki müşterilerimize, yeni yönetmeliklere uyum sağlama, riski yönetme, maliyetleri düşürme ve gerek ödemeler gerekse hisse senetleri alanında bankalararası süreçlere yönelik esnekliği artırma becerisi kazandırıyor.?
SWIFT, SWIFTReady sertifika programını, 10 yıl önce, SWIFT mesajlaşma sistem ve standartlarını destekleyen ara katman yazılımı ürünlerini sertifikalandırmak amacıyla oluşturdu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın