Dünyanın, kurumlara yönelik ilk grup satış sitesi Firmanya.com, bir Türk girişimi olan Inveon Ventures tarafından açıldı. Üyelerinin karşısına her gün yeni bir fırsatla ve yüzde 80?e varan indirimlerle çıkan Firmanya.com, böylece kurumsal ihtiyaçların en uygun ve en kaliteli seçenekler arasından yapılmasına olanak sağlayacak. Sadece bir e-posta adresiyle üye olunabilen sitedeki fırsatlardan herkes yararlanabiliyor. Firmanya.com?a girerek satın alınan fırsat, belirtilen tarihler içinde kullanılıyor. Her yönden çok avantajlı olan bu alışverişte, hem müşteri, hem de tedarikçi şirket kazanıyor.

Tedarikçi şirketlere yeni müşteriler edinme fırsatı

Firmalara toplu alışveriş yapma imkanı sunan Firmanya, tedarikçi şirket ile alıcı şirket arasında aracı oluyor ve böylece herkesin kazanmasını sağlanıyor. Tedarikçiler, şirketlerinin verdiği hizmetin reklamını yaparken, müşteriler de hizmeti çok daha ucuza satın alıyor. Tedarikçi firma toplu satış yaptığı ve yeni müşteriler kazandığı için çok daha fazla kazanıyor. Risksiz ve hızlı gerçekleşen bu alışveriş şeklinden herkes kârlı çıkıyor.

Firmanya.com, kurumlar yerine, ilgili alanda başarılı firmaları bulup, hizmetlerinin kalitesini araştırdıktan sonra, özel indirimler aldığından kurumlara zaman tasarrufu da sağlıyor. Üyelerini iyi hizmet veren firmaları bulma zahmetinden kurtararak, böylece zamanı daha verimli kullanmalarına da olanak sağlıyor.

Inveon Yönetici Ortağı Yomi Kastro Firmanya.com hakkında şunları söyledi: ?Grup satın alma yaklaşımının ilk kez firmalara yönelik olarak uygulandığı yenilikçi bir iş modelini hayata geçirdik. Firmanya?nın en önemli özelliklerinden biri hiçbir risk faktörünün olmaması. Bu sebeple de tedarikçi şirketler fırsatın satılmaması durumunda bile herhangi bir kayba uğramıyor, tam tersi hiçbir ücret ödemeden on binlerce kişiye ulaşan platformlarda Firmanya sayesinde kendi tanıtımını yapmış oluyor.?

Üye olmak çok kolay

Her sektörden firma için eşsiz bir fırsat olan Firmanya?yı kullanmak ise tahmin edildiğinden çok daha kolay.  İnternet sitesine www.firmanya.com? adresinden giriliyor ve açılan sayfadaki üyelik kayıt kutusuna geçerli bir e-posta adresi yazılıp ?Kaydet? tuşuna basılıyor. Böylece her sabah Firmanya?da sunulan fırsatlar girilen e-posta adresine gelmeye başlıyor. Üyeler de siteye girip günün fırsatını inceledikten sonra ?Satın al? butonuna basarak satın alma işlemini başlatıyor. Fakat fırsatın gerçekleşebilmesi için Firmanya ve tedarikçi şirketin birlikte belirlediği minimum satış miktarının yapılması gerekiyor. Bu minimum satış miktarına ulaşıldığı anda satın alan Firmanya üyeleri için fırsat aktif hale geliyor. Satın alma gerçekleştikten sonra ise üyelere belirtilen tarihler arasında bu fırsatı kullanmak kalıyor.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın