Aydınlı Grup, Elsys danışmanlığında başlattığı SAP İK projesiyle, personel ana verisinden işe alıma kadar tüm süreçlerini entegre bir yapıda yönetecek.

Türkiye hazır giyim sektörünün önde gelen firmalarından, Pierre Cardin, Cacharel ve US Polo markalarının ana lisansörü Aydınlı Grup, SAP İK çözümünü tercih etti. Elsys danışmanlığında başlatılan projeyle Aydınlı Grup bünyesinde çalışan 2.500 personele ait tüm İK veri ve süreçlerinin tek bir yerden takip edilmesi hedefleniyor.

Aydınlı Grup, Elsys uzmanlığıyla hayata geçireceği İK projesiyle, personel ana veri yönetimi, organizasyon yönetimi, bordro, işe alım, eğitim-toplantı yönetimi, performans yönetimi, kariyer yönetimi gibi süreçleri tek çatıda toplayacak. Bu çerçevede, mağazalarda ve ofislerde çalışan personelin tüm verileri SAP?ye aktarılacak, organizasyonel yapı SAP üzerinden izlenecek, maaş hesaplamaları SAP?de yapılacak, başvuruda bulunan adaylar SAP üzerinden takip edilecek, Aydınlı Akademi?ye ait tüm veriler SAP?ye aktarılacak, süreç ve raporlamalar SAP üzerinden koordine edilecek, personelin performans değerlendirmesi SAP üzerinden yapılacak, çalışanların niteliklerine göre pozisyon gerekliliklerinin karşılaştırılması ve böylece pozisyona yönelik en uygun adayın işe alınması ya da gelişim planlamada potansiyeli olan kişilerin kariyer planlamasının yapılması gibi işlemler SAP üzerinden gerçekleştirilecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın