Şehirde yaşayanlara sık sık uzun yolculuklara çıkanlara konfora önem verenlere performansa önem verenlere yani her ihtiyaca uygun tasarlanmış Hyundai marka otomobillerden birisi mutlaka sizin için. hyundai sıfır fiyatları özellikleri ve en yeni modelleri için sitemizi inceleyebilirsiniz.
Hyundai modelleri arasında yeni i10 birçok gelişmiş özelliğiyle tercih ediliyor. Hem şehir içinde kullanım rahatlığı hem uzun yolda sürüş keyfi için her türlü detayın incelikle düşünüldüğü bu model geniş iç kabini ile aydınlık ve ferah bir yolculuk konforu sunuyor. Düşük yakıt tüketimi ve düşük karbon emisyonu ile çevre dostu olması da modelin öne çıkan özelliklerinden. Düz ve otomatik vites seçenekleri mevcut olan modelde güvenliğiniz için de her şey titizlikle düşünülmüştür. Hava yastıkları ESP VSM HAC (yokuş kalkış destek sistemi) ile en güvenli ve keyifli yolculuklar için Hyundai i10 fiyatları sitemizde bulabilirsiniz.
Küçük boyutlarına rağmen dev bir performans sunan Accent Blue modeli 100 km’de tükettiği 59l. yakıt ile bütçenize dost bir otomobil. Yüksek beygir gücü ve torku ile hem benzinli hem de dizel motoru ile öne çıkıyor. 6 adet hava yastığı ve çarpışma önleyici sistemi ile güvenlik konusunda da bir çığır açan model güvenlikli yapısı kadar etkileyici dış görünümü ile de bir tasarım ve estetik harikası olarak göz dolduruyor. Bu mühendislik harikası otomobile en uygun koşullarla sahip olmak istiyorsanız hyundai accent blue fiyat listesi için sitemizi inceleyebilirsiniz.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın