Elektrik sektöründe uzun yıllardır hizmet veren ve bugün dünyanın pekçok ülkesine ihracat gerçekleştiren EL-Bİ Elektrik, Ağustos ayında piyasaya sunmaya başladığı yeni Zena Platin serisi ile ürün gamını genişletiyor. Zena Platin, anahtar ve prizde kalitenin yanı sıra şıklığa da önem verenlerin tercihi olacak.

EL-Bİ Elektrik, 2008 yılı sonunda çıkardığı Zena anahtar ve priz serisini trendler ve ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. 2009 yılında ortaya çıkardığı Zena Antibacterial anahtar ve priz serisi ile teknoloji ve sağlık alanında gösterdiği gelişime, 2010 yılında yeni bir açılım getiyor. Zamak malzemeden üretilen, doğal maden ışıltısını taşıyan Zena Platin, Ağustos ayında satışa sunulmaya başlıyor.

Zena Platin, pazar beklentileri ve mimari trendler analiz edilerek AR-GE ekibinin yoğun çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Zena Platin, 7 farklı çerçeve ve 4 ayrı bordür/düğme-kapak seçeneği ile çok farklı kombinasyonlar ile mekanları farklılaştırmayı amaçlıyor. Şu anda seride  Inox, Altın, Mat Altın, Krom, Mat Krom, Siyah İnci, Antik Bakır çerçeve seçenekleri bulunuyor.



sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

4 thoughts on “EL-Bİ Elektrik’ten mimari trendlere ışık tutan seri: Zena Platin”

  1. Zena nın bir de antibakteriyel serisi var. El-bi antibakteriyel priz ve anahtar konusunda ilk oldu sanırım. Teşekkürler!

  2. Antibakteriyel ürünlerle de sağlığa özen göstermesi gerçekten süper. Serileri şık ve dikkat çekici. Teşekkürler!

  3. El-bi nin ürünlerini sayenizde tanımış oldum. Evdeki priz ve anahtarları değiştirmeme sebep olan serileri çok güzel.. Teşekkürler bilgilendirme için!

Bir yanıt yazın