?Holiday Inn Istanbul Airport?, geleneksel Ramazan lezzetlerinden oluşan üç farklı iftar menüsüyle (Şehzade-Hanedan-Tuğra) damak tadına uygun lezzetleri ile misafirlerini ağırlıyor.

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, bünyesinde bulunan restoranları ve özel salonları ramazan için farklı iftar menüsü seçenekleri hazırladı. Saltanat Restaurant, Tulip Restaurant ve özel organizasyonlarınız için Turkuaz Salonları ve İstanbul Balo Salonunda Türk ve Osmanlı Mutfağının özel tatlarını geleneksel iftariyelikler ile birleştirerek canlı fasıl eşliğinde sunuyor.

Ramazan?a özel sofralar

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel, Tulip Restoranın Ramazan’a özel açık büfesinde, iftariyeliklerden çorbalara, turşu ve zeytinyağlı çeşitlerinden salatalara, hamur işlerinden sebzeli kuzu tandırdan, haşlama ve ızgara sebzeye, börek çeşitlerinden Hünkar Beğendi?ye geleneksel Türk mutfağının gözdeleri yer alacak. Ayrıca zengin tatlı büfeleri de konukların beğenisine sunuluyor.

Holiday Inn Istanbul Airport Hotel?de  sevdiklerinizle birlikte kaliteli ve seçkin bir mekanda iftar akşamı yaşamanın tadına varacaksınız?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın