Index Grup, Entegre Gelişim programı çerçevesinde başlattığı sosyal faaliyetlerini, tiyatrodan sonra halk oyunları ve futbol ile sürdürüyor. Index Grup Halk Oyunları Ekibi 24. Geleneksel Halk Oyunları Şenliği’nde sahne alırken, Index Grup Bayan Futbol Takımı da 19 Haziran?da Canon Bayan Futbol Takımı ile maç yaptı. Maçı 7-2 skorla Index Grup kazandı.
Index Grup, 20. yılı dolayısıyla başlattığı Entegre Gelişim Programı çerçevesinde düzenlediği sosyal faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Mayıs ayında Index Grup Sahnedeyiz ekibi, 6 gösteri ile 900 kişiye ?İçindekiler ? Çehov? tiyatro oyununu sergiledi. Amatör bir ruhla profesyonel bir sahne performansının sergilendiği tiyatro gösterilerinin ardından, Index Grup sosyal etkinlikleri, Haziran ayında da halk oyunları gösterisi ve futbol maçı ile devam etti. Şirket çalışanlarının ilgi alanlarına göre organize edilen çalışmalarda kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanıyor.
Index Grup Halk Oyunları Ekibi, 15 Haziran Salı günü Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen 24. Geleneksel Halk Oyunları Şenliği’ne Van yöresi gösterisiyle katıldı. Profesyonel dansçılardan oluşan 8 farklı ekiple birlikte sahne alınan gösteride Index Grup’un adının özellikle anılması ve teşekkür edilmesi Grup çalışanları için büyük bir gurur kaynağı oldu. Şubat ayından bu yana İbrahim Çağlayan eşliğinde çalışmalarını sürdüren Index Grup Halk Oyunları Ekibi, şu isimlerden oluştu: Arzu Bozkurt, Seval Genç, Nurcan Karadeniz, Nazife Coşkun, Pınar Erdoğdu, Zeynep Balkış, Canan Kavak, Sultan Özbek, Neslihan Akkaya, Berivan Yılmaz ve Serap Güdük.
Bir sene önce kurulan Index Grup Bayan Futbol Takımı ise 19 Haziran Cumartesi günü Canon Bayan Futbol Takımı ile Demir Spor Tesisleri’nde karşılaştı. Index Grup?un Canon?u 7-2 yendiği bu karşılaşma için Nisan ayının başından beri haftada 2 gün antrenmanlarına devam eden takımın teknik direktörlüğünü Index Grup çalışanlarından Özlem Gül Keskin üstlendi. Tamamı amatör oyunculardan oluşan takımın üyeleri şöyle: Zühre Bıyıklıoğlu, Özlem Özdemir, Gülşah Özdemir, Burcu Battal, Suna Kolcu, Yasemin Duğdelen, Sırma Kara, Sinem Abanoz, Gönül Aydoğdu, Seval Genç, Berivan Yılmaz, Serap Güdük ve Şerife Simay Coşkun.
Index Grup CEO?su Erol Bilecik, sosyal faaliyetlerle ilgili olarak şunları söyledi: ?Şirketimizin iç iletişimine olan katkısı, çalışanlarımızın motivasyonlarının artması, şirkete bağlılıklarının güçlenmesi ve ekip çalışmasının en güzel örneklerinin sergilenmesi açısından sosyal etkinliklere önem veriyoruz ve arkadaşlarımızın çalışmalarını yürekten destekliyoruz. Bu etkinliklerin, eşzamanlı olarak dış dünyayla olan iletişimimize katkısı yönünden de değeri yadsınamaz. Index Grup olarak bilişim teknolojileri sektöründe kazanmış olduğumuz başarıların yanı sıra sosyal etkinliklerdeki başarılarımız da bize büyük bir motivasyon sağlıyor.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın