Gıdadan otomotive, elektrikli ev aletlerinden endüstriyel imalata kadar birçok alanda, kurumsal kaynak planlama hizmetleri danışmanlığı veren Abilgi Bilişim; şirketlerin tüm iş süreçlerinin web üzerine entegre edilmesini ve firma yetkililerinin dünyanın herhangi bir yerinden iş takibini hızla yapabilmesini sağlıyor. Böylece, Abilgi Bilişim, danışmanlık süreciyle, şirketlerin hedeflerine ulaşmasında aktif bir rol oynuyor.

Erp çözümlerinin, satın alınması ve uygulanmasında esnek çözümler sunan Abilgi Bilişim ile işletmelerdeki tüm iş süreçleri birbiriyle entegre şekilde yönetildiği için firmalar rekabette daima bir adım önde oluyor.

Abilgi Bilişim; ERP uygulamasıyla, büyüme hedefi ve vizyonu olan şirketlerin, tüm iş süreçlerini merkezi bir veritabanı üzerinden online yönetilmesini sağlayarak, verimliliğini artırıyor.

İşletmelerin rekabette daha önde olması için doğru veriye, kısa zamanda ulaşılmasının ve elde edilen verilerin etkin şekilde kullanılması gerektiğini anlatan Abilgi Bilişim Sistemleri Genel Müdürü Sedat İncekara, ?Her işletmeye özel hazırladığımız ihtiyaç analizi metodolojisiyle, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümlerinin satın alınması sürecinde, doğru ürünün en iyi şartlarda alınmasını sağlıyoruz. ERP?nin şirkete uyarlanması ve uygulamanın hayata geçirilmesi sürecinde, çözümü sağlayan firma ile ERP satın alan işletme arasında koordinasyonu sağlıyor ve süreçlerin verimlilik ve kalitesini yükseltiyoruz. ERP çözümlerinin başarılı bir şekilde uygulanması ile firmalar, iş süreçlerinin verimliliğini ve hızını artırarak, rekabete daima bir adım önde başlıyor ve verimliliğini artırarak amaçlarına daha kolay ulaşıyor? dedi.

?Abilgi ERP Çözümleri? hakkında bilgi veren  Sedat İncekara, ?Abilgi ERP çözümü ile şirketler; maliyet yönetimi, etkin iş yönetimi, tüketici noktaları veri tabanı yönetimi, tüketici eğilimlerinin belirlenmesi, ürün ilişkilerinin ilişkilendirilmesi, rekabet edilen hizmet ve ürünün piyasadaki konumu, rapor ve yorum yeteneklerinin geliştirilmesi gibi on binlerce veya yüz binlerce süreci, tek bir noktadan, sistem tarafından yönetebiliyor hale geliyor ? diye konuştu.

?Etkin zaman yönetimi? ve ?güvenilir bilgi akışı?

ERP çözümleriyle, maliyet yönetiminden satış ve pazarlamaya kadar birçok alanda işletmelerin verimliliğini artıran Abilgi Bilişim, etkin zaman yönetimiyle de güvenilir bilgi akışını sağlıyor.

Küresel rekabette başarı anahtarını; üretimde bir yandan verimliliği ve kaliteyi arttırırken, diğer yandan maliyetleri düşürme gibi birçok faktörün oluşturduğunu belirten Sedat İncekara, ?Sektörler arası farklılıklar veya sektörlerin sorunları aynı olmasa da, temelde firmaların iş süreçlerini yönetirken ulaşmak istediği amacı aynı olmaktadır. Nitekim firmalar hedeflerine, Abilgi ERP Süreç metodolojileriyle; işletmelerini anlık olarak takip edip, geriye dönük verilerine anında ulaşarak, hızlı ve güvenilir raporlar alarak ve iş süreçlerini verimli yöneterek ulaşabilecektir? diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın