İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından firmaların mali analiz göstergelerini sağlıklı bir şekilde değerlendirmelerine destek olmak amacıyla hazırlanan ?Firma Mali Performans Değerlendirme Paketi? programı, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük?ün katılımıyla tanıtılacak.

16 Nisan 2010 Cuma günü İSO Odakule Toplantı Salonu?nda gerçekleştirilecek tanıtım toplantısında, Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özer Ertuna, İSO üyesi firma temsilcilerine paketin özelliklerini ve kullanım şeklini anlatacak.

İSO’dan yapılan açıklamada, “Şirketlerin, mali analiz göstergelerini diğer firma ve sektör verileri ile karşılaştırmalarına imkan tanıyan ‘Firma Mali Performans Değerlendirme Paketi’, İSO tarafından yürütülen Türkiye?nin Birinci ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırması verilerine dayalı elektronik bir analiz aracıdır. İnternet aracılığıyla (www.iso.org.tr) ücretsiz olarak hizmete sunulan program, şirket yöneticilerine, mali performanslarını izleyebilme ve sonuçlarını, sektörlerin performans düzeyi ile karşılaştırma imkanı tanıyor. Firma hedefleri çerçevesinde gelecek analizi yapabilen paket program, kullanıcılara dikkat edilmesi gerekli noktalar hakkında yönlendirici önerilerde de bulunuyor” dendi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın