Dünya genelinde tatilcilerin ziyaret ederek izlenimlerini anlattıkları ve tatil konusunda referans niteliği taşıyan online paylaşım platformu HolidayCheck?in, 2 milyondan fazla insanın katıldığı oylamalar sonucu belirlediği, dünyanın ?En İyi 99 Oteli?nden biri de Concorde De Luxe Resort Hotel oldu.

Concorde De Luxe Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yağcı?ya Frankfurt kentinde düzenlenen törende ödülünü ETTC Başkanı Hüseyin Baraner ve HolidayCheck Yöneticisi Dr. Axel Jower takdim etti.

Uluslararası basının büyük ilgi gösterdiği törende, Hüseyin Baraner, Türkiye?den ödül kazanan otellerin yöneticilerini tek tek sahneye çağırdı ve ödüllerini bizzat teslim etti. Hüseyin Baraner, ödül kazanan otellere ithaf ettiği konuşmasında, Türk otellerinin başarısını uyguladıkları yüksek kaliteli hizmet anlayışından kaynaklandığını söyledi.

Baraner, Türk otellerinin başarısını 3 önemli unsura bağladı: ?Otelci ve turizmcilerin gösterdiği azim, misafirin taleplerini gözlerinden okuma istekliliği ve misafirin unutamayacağı bir tatil geçirmesi için gösterilen çaba, otellerimizin başarısını getirmiştir. Otellerimizdeki tatil imkanını, öylesine cazip ve güzel hale getirdik ki, bizler turizmci olarak bile orada tatil yapma isteği duyuyoruz. İşin sırrı bu.?

Milyonlarca okuyucunun değerlendirmeleriyle belirlenen ve dünyanın en iyi otelleri arasına giren Concorde De Luxe Resort Hotel, turizm sektörüne uluslar arası standartları getiren konsepti ve yenilikleri ile ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşadı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın